Diensten

Wij bieden ondernemers een oplossing voor hun financiële administratie. Onze dienstverlening wordt voornamelijk uitgevoerd onder de noemers: ‘de boekhouding’ of ‘de financiële administratie’. Ons doel is het ontzorgen van ondernemers in Alkmaar en omgeving.

Onderdelen van onze diensten zijn:

BTW aangiften

Wij controleren de belastingaangifte en zetten deze klaar. Alle inkoop- en verkoopfacturen en bonnetjes worden netjes verwerkt zodat de juiste btw wordt afgedragen of ontvangen.

Rapportages

Aan het eind van het jaar moet iedere ondernemer een jaarrekening hebben waarop het financiële overzicht van dat kalenderjaar staat. We maken jouw jaarrekening en kunnen aan de hand daarvan ook financieel advies geven.

Inkomstenbelasting

Wij verzorgen de inkomstenbelasting van jou en je partner zodat je weet welke belastingaanslag of teruggave je kunt verwachten.

Wil je weten hoe onze dienstverlening eruit ziet?

Lees dan verder op de pagina’s boekhouder of administratiekantoor

wijker-finance-administratie-bespreken
wijker-finance-kirsty-wijker-003

De voordelen van Wijker Finance

Portfolio

Wijker Finance heeft een divers klantenbestand waarvoor zij de boekhouding voert. Dus het maakt niet uit of je nu loodgieter, kapster, designer, taartenbakker, fotograaf of schilder bent. Wijker Finance is de boekhouder in Alkmaar en omstreken die voor jouw als zelfstandig ondernemer de administratie uit handen neemt zodat jij je om je bedrijf kunt focussen.

Liever direct contact?

Vul onderstaand formulier in zodat wij snel contact met je kunnen opnemen.