kirsty-wijker-wijker-finance-001

Kirsty Wijker

Ik ben Kirsty Wijker en sinds 2018 de financiële rechterhand van veel ondernemers in Alkmaar en omgeving. Ik ben Wijker Finance begonnen omdat ik het leuk vind om de financiële zorg van ondernemers uit handen te nemen zodat zij zich kunnen focussen op het werk waar ze echt goed in zijn.

We werken voor startende ondernemers en gevestigde bedrijven, zowel zzp’ers als het MKB. Onze dienstverlening is gericht op zzp’ers omdat we hen verschillende voordelen te bieden hebben zoals het persoonlijk contact en onze openingstijden. Onze (virtuele) deur staat altijd open, ook in de avond en het weekend.

Zentveld Administraties

Vier ogen zien meer dan twee en daarom werk ik samen met Ed Zentveld van Zentveld Administraties. Samen controleren we de boekhouding, bespreken we fiscale voordelen en houden we elkaar op de hoogte van ontwikkelingen in ons vakgebied. Door onze gezamenlijke ervaring bij meerdere cases hebben we vaak snel een antwoord op vragen van klanten. Zo besparen we onze tijd en de klant onnodige kosten. Door onze krachten te bundelen hebben we voor elke financiële vraag het juiste antwoord.

De Wijze Uil
De Wijze Uil
Betrouwbaar, snel en accuraat
Lees verder
Kirsty werkt snel, betrouwbaar en zeer accuraat. Zij is goed bereikbaar en altijd bereid om mee te denken en advies te geven. Daarnaast vind ik haar een zeer prettig en betrokken persoon. Ik ben absoluut tevreden!
ZZ Sweet Studio
ZZ Sweet Studio
Professioneel advies
Lees verder
Wijker Finance doet al meer dan 2 jaar al mijn boekhouding en ik ben erg blij met de service. Kirsty geeft altijd professioneel advies en helpt mijn bedrijf te groeien. Bedankt voor je professionaliteit en geweldige service.
Movin Gym Alkmaar
Movin Gym Alkmaar
Professioneel, goed te bereiken en goed avies
Lees verder
Kirsty is professioneel, goed te bereiken en geeft goed advies. Ben je opzoek naar een goede boekhouder dan kan ik Kirsty aanbevelen.
Bisshops BV
Bisshops BV
Secuur en vetrouwd
Lees verder
Kirsty is zeer secuur in haar werk en rust niet tot de laatste verschillen verklaard zijn. Het geeft mij veel vertrouwen dat Wijker Finance onze financien doet!
Studio Pixels
Studio Pixels
Snelle terugkoppeling
Lees verder
Sinds een jaar bij dit administratiekantoor en dat bevalt erg goed. De lijntjes zijn kort waardoor het zeer prettig werken is met Kirsty. Altijd een snelle terugkoppeling. En het is heel fijn dat er goed meegedacht wordt.
Schellevis Installatiebedrijf
Schellevis Installatiebedrijf
Professioneel en meedenkend
Lees verder
Kirsty is zeer professioneel en ook meedenkend met de gehele boekhouding. Ze heeft me erg op gang geholpen en komt ook met veel goede voorstellen. Ik ben zeer tevreden en raad Wijker Finance aan!
Soothe Benelux
Soothe Benelux
Persoonlijke aandacht
Lees verder
Super professionele financiële dienstverlening met persoonlijke aandacht! Sterk aan te raden.
David Schilderwerken
David Schilderwerken
Duidelijk en snelle reactie
Lees verder
Super snelle reacties op je vragen Dit bedrijf geeft altijd duidelijkheid Is nooit laks, en altijd bereid om voor je te gaan Zeer zeer tevreden over!
Wijker Schilderwerken
Wijker Schilderwerken
Goede begeleiding en adviezen
Lees verder
Kirsty heeft mij goed begeleid bij het opstarten van mijn onderneming. Zij is goed bereikbaar en geeft goede adviezen om mijn bedrijf te laten groeien.
Jansen Webconcepts
Jansen Webconcepts
Altijd bereikbaar
Lees verder
Kirsty is een supervrouw. Is altijd bereikbaar, precies én gezellig. 🙂
Silent Centre
Silent Centre
Boekhouding op orde
Lees verder
Dankzij Kirsty is mijn boekhouding op en top in orde en kan ik mijn focus leggen op de 'leuke' kant. Ze denkt heel fijn mee, staat altijd voor je klaar en geeft duidelijke & goede adviezen. Heel fijn dat ik mijn boekhouding aan Kirsty mag toevertrouwen!
OngewoonBoom
OngewoonBoom
Fijne samenwerking
Lees verder
Fijn om mee samen te werken, belastingtechnisch de juiste tips. Als ondernemer die zijn financien niet als hobby heeft kan ik dit kantoor van harte aanbevelen
Magz Fotografie
Magz Fotografie
Alles loopt op rolletjes
Lees verder
Heel erg blij met wijker finance! Alles op rolletjes, juist fijn omdat ik er zelf precies niks van weet. Thanks for your help!
Black Swoosh
Black Swoosh
Zeer flexibel, altijd bereikbaar.
Lees verder
Ik werk nu sinds enkele weken met Kirsty en ik kan niet anders dan een 5 sterren review geven. Ze denkt mee met de organisatie, is flexibel en altijd bereikbaar. Kortom een zeer fijne samenwerking en aanrader voor iedereen die een goede boekhouder zoekt.
Emeso
Emeso
Laagdrempelige communicatie
Lees verder
Ik was altijd veel te veel tijd kwijt aan mijn boekhouding. Kirsty ontzorgt volledig van begin tot eind. Kan met al mijn vragen omtrent de boekhouding bij haar terecht. Kirsty denkt actief mee of zaken nog handiger zijn te regelen. Snelle en laagdrempelige communicatie.
Het OntwikkelTeam
Het OntwikkelTeam
prettige samenwerkingspartner
Lees verder
Kirsty van Wijker Finance heeft mij snel en adequaat ondersteund bij het overzichtelijk maken van de administratie. Ze ziet efficiënte oplossingen, denkt mee én zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Geen zorgen over kwartaal- en inkomstenbelastingaangiftes meer! Daarnaast is Kirsty prettig in het contact en reageert ze snel op vragen en onduidelijkheden. Kortom: een prettige samenwerkingspartner aan wie ik met volle vertrouwen de administratie uit handen geef.
RN Schilderwerken
RN Schilderwerken
betrouwbare boekhouder
Lees verder
Ik ben dit jaar begonnen als zzp’r. Ik was op zoek naar een betrouwbare boekhouder, en kwam toen bij Wijker finance terecht. Kirsty is een fijne en betrouwbare boekhoudster. Ik ben heel tevreden met het werk wat zij levert. Alles is heel overzichtelijk en alles word duidelijk verteld en uitgelegd. Kortom ik ben heel tevreden over Wijker finance.
Trimsalon aan de Kust
Trimsalon aan de Kust
toegankelijk
Lees verder
Ik ben sinds 2022 zzp'er en daarom is de boekhouding doen helemaal nieuw voor mij. Ze heeft mij goed weten uit te leggen hoe het in zijn werk gaat, zodat ik niet helemaal blind mijn boekhouding bij haar inlever. Het is super fijn hoe Kirsty de boekhouding voor je uit handen neemt, waardoor ik kan dan doen waar ik wel goed in ben. Door haar tips is het bijhouden van de boekhouding voor mij een fluitje van een cent. Ze is heel toegankelijk en kan met vragen altijd bij haar terecht.
Vorige
Volgende

Tijd voor koffie?

Wil jij wat meer informatie wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op, zodat we kunnen bespreken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.