Boekhouder in Alkmaar

Op zoek naar een boekhouder in Alkmaar?

Ben je op zoek naar een boekhouder in Alkmaar? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Vanuit de mooiste stad van Noord-Holland helpen wij zzp’ers met de financiën van hun onderneming. Als je op zoek bent naar een boekhouder die jouw complete financiële administratie regelt, een boekhouder die met je meedenkt en jou kan adviseren over investeringen, afschrijvingen en btw-voordeel dan helpen wij je graag.

Volledige ontzorging van jouw boekhouding

Er zijn verschillende redenen waarom ondernemers hun boekhouding aan ons uitbesteden. Vaak is het lastig, tijdrovend, foutgevoelig en vooral een vervelende klus. Daarnaast weten veel ondernemers niet hoe ze kunnen profiteren van de financiële voordelen van het ondernemerschap. Wij zorgen voor een foutloze boekhouding en helpen je te profiteren van de regelingen en voordelen die jij als ondernemer hebt.

wijker-finance-boekhouding-uitbesteden

De boekhouder bij jou in de buurt (Alkmaar)

Wij zijn voorstander van persoonlijk contact. We werken hoofdzakelijk voor zzp’ers en kleine ondernemingen in Alkmaar zodat we regelmatig met onze klanten kunnen afspreken. Op deze manier kun jij jouw financiële vraagstukken bij ons neerleggen en kunnen wij deze vaak direct beantwoorden. Voor ondernemers die het te druk hebben om af te spreken zijn we uiteraard per mail en telefonisch bereikbaar.

Wat kun je verwachten van Wijker Finance

We zorgen ervoor dat iedere kwartaalaangifte volledig en op tijd wordt ingeleverd. We zorgen dat je de juiste btw afdraagt en ontvangt zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Ieder kwartaal ontvang je een financiële rapportage zodat je weet wat jouw financiële situatie is. Daarnaast stellen we jouw jaarrekeningen op en doen we de inkomstenbelasting van jou en je partner.

De voordelen van Wijker Finance:

wijker-finance-kirsty-wijker-004

Contact opnemen met Wijker Finance

Heb je vragen over jouw boekhouding of wil je zo snel mogelijk je boekhouding uitbesteden? Vul onderstaand formulier in of neem telefonisch contact op via het nummer onder aan deze pagina.