Administratiekantoor voor zzp'ers

Administratiekantoor Wijker Finance is gespecialiseerd in de administratie van ZZP’ers. Dankzij persoonlijk contact met één contactpersoon hebben we korte lijntjes en stelt jij als klant de je vraag altijd aan de juiste persoon. Met een vaste prijs per kwartaal zorgen we ervoor dat jouw administratie op orde is en verrassingen achterwege blijven.

Je financiële administratie uitbesteden aan een administratiekantoor

Je hebt genoeg redenen om je administratie uit te besteden. Het kost veel tijd, het is vaak vervelend en foutgevoelig werk en je weet nooit helemaal zeker of alles goed is gegaan. Het zou prettig zijn om dit uit handen te geven aan iemand die exact weet wat er gedaan moet worden. Zo voorkom je verrassingen en bespaar je jezelf een hoop zorgen. 

Wij helpen zzp’ers met hun administratie en leggen je graag uit wat je bij ons kunt verwachten. Als administratiekantoor zorgen we ervoor dat je administratie in orde is, je btw aangiftes op tijd klaar staan en je inkomstenbelasting volledig wordt ingediend.

Het administratiekantoor met uitstekende bereikbaarheid

Naast onze dienstverlening en de verwachting die je daarbij mag hebben bieden we ook nog een service waar je blij van wordt. We weten dat onze klanten tijdens kantooruren zelf ook hard aan het werk zijn en daarom zijn we ook in de avond en in het weekend bereikbaar voor vragen. Het is zelfs mogelijk om (korte) vragen via whatsapp te stellen. Zo creëren we een prettige samenwerking waar jij op kunt bouwen.

wijker-finance-mobiel-goed-bereikbaar
wijker-finance-administratiekantoor-alkmaar

Al je financiële vragen persoonlijk en snel beantwoord

Heb je vragen over je financiële administratie, belastingaangiften en jaarcijfers? Wij beantwoorden deze vragen graag voor je. Dit is inbegrepen in onze dienstverlening. Je kunt je vragen persoonlijk stellen per telefoon, e-mail of Whatsapp.

Heb je een bedrijfsspecifieke of situatie afhankelijke vraag waar je ruim de tijd voor moeten nemen? Dan helpen we je graag op basis van een vriendelijk uurtarief. Je wordt hierover altijd vooraf op de hoogte gesteld zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Contact opnemen met Wijker Finance

Wil je meer informatie over onze diensten of ontdekken hoe wij je kunnen helpen? Neem dan contact met ons op. We vertellen je meer over de mogelijkheden en maken graag een afspraak voor een persoonlijke kennismaking.